100WEEKS start met Chocolonely Foundation in Ghana

Home / Geen categorie / 100WEEKS start met Chocolonely Foundation in Ghana

100WEEKS en de Chocolonely Foundation gaan samenwerken in Ghana. 60% van de wereldwijd geproduceerde cacao komt uit Ghana en Ivoorkust. Het overgrote deel van de cacaoboeren in deze landen leeft onder de armoedegrens en ontbreekt het aan basisvoorwaarden. Een van de ernstigste gevolgen hiervan is slavernij. Om deze vicieuze cirkel van armoede en uitbuiting te doorbreken gaat de Chocolonely Foundation samen met 100WEEKS vrouwen uit dit gebied direct geld geven: 100 vrouwen krijgen 100 weken elke week 8,- via hun telefoon en financiële training.  Hier op onze website houden we je op de hoogte van de impact die dit heeft op het leven van deze vrouwen èn hun gezinnen.

 

Comments(0)

Leave a Comment