Doneer

Home / Doneer

Via 100WEEKS kun je vrouwen helpen om met hun gezin uit extreme armoede te komen. Een nieuwe groep van 20 vrouwen staat klaar om te starten! De teller staat nu op meer dan 15.000 Euro.

Ze krijgen 100 weken elke maandagochtend geld via hun telefoon en financiële training. Dat kost 10,- per week*. Hun programma gaat van start zodra we voor deze groep €20.000,- binnen hebben. De teller staat nu op iets meer dan 2.000,-. Als je nog meer mensen weet in je omgeving die geld geven zonder voorwaarden een heel goed idee vinden; Nodig ze uit mee te doen!

We laten je gedurende de 100 weken weten wat de impact van jouw donatie op hun leven is. Dankzij jou kunnen ze straks 2 maal per dag eten in plaats van 1maal, kunnen de kinderen naar school, kunnen ze vee kopen en een lapje grond, sparen, en misschien huren ze een kraam op de officiële markt in plaats van ’s nachts illegaal groente te verkopen. Daarmee begint het.

Jouw geld maakt mogelijk dat ze na 100 weken op eigen kracht uit extreme armoede blijven. Je hoort van ze.

* Van elke gedoneerde 10,-  wordt 9,- besteed aan het doel (8,- cash voor de vrouw en 1,- voor coaching en financiële training) en 1,- aan organisatiekosten.

 

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Plaats

Land

Bericht

Bedrag €*


100WEEKS heeft ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.