In deze landen is 100WEEKS actief

In deze landen is 100WEEKS actief

Rwanda

100WEEKS is begonnen in Rwanda, mede-oprichter Jeroen heeft daar gewoond en gewerkt en kent het land en de mensen daar goed. Veel Nederlanders denken bij Rwanda aan de gruwelijke burgeroorlog tussen Hutu’s en Tutsi’s in 1994, maar het Rwanda is inmiddels een van de veiligste en minst corrupte Afrikaanse landen.

Lees meer

Ghana

Ghana is een klein land aan de westkust van Afrika. Cacao is één van de meest belangrijke export goederen voor het land. Maar ondanks het feit dat de wereldwijde vraag naar cacao alsmaar groeit, is er ook binnen de cacao sector in Ghana veel armoede.

Lees meer

Pilot Jordanië

Omdat 100WEEKS ervaring heeft met mobile money kwam de vraag of we het programma  in Jordanië kunnen uitvoeren. Uit vele onderzoeken blijkt dat geld geven zonder voorwaarden aan vluchtelingen die opgevangen worden in de regio de meest simpele en effectieve vorm van hulp is. We zijn een pilot gestart om antwoord te geven op deze vraag.

Lees meer

Maak het zelf mee!

Doe mee aan deze nieuwe manier van hulp en zie zelf hoe jouw bijdrage het leven van de allerarmsten voorgoed verandert. Wil je als bedrijf, vereniging of school een hele groep vrouwen sponsoren? Neem dan contact met ons op.

€0
€20.000